måndag 4 maj 2009

Nyinflyttade gäster!

Vi har fått nya gäster i lagårn! Inga pälsdjur utan till kött! Vi är inte ägare till dessa, utan SM- 2:an i lammklippning (fårklippning), har varit 1:a men blev 2:a sista SM:et, är den stolta ägaren! Vår familj är stolta över att vi har en duktig lammklippare (endast 24 år!) i släkten!
Stickat har jag också gjort, o repat upp en hel del också!Swallowtail Shawl, igen!! Är snart klar även med en grön i Malabrigo lace, gillar den sjalen skarpt!
Denna gjord med stickor 4,5mm o i Regia Silk från Garnkorgen, drygt 2 nystan.


Här ett halssmycke i silver hamrat, färdigköpt kedja.

En enkel silverring i fyrkantsstav. Bildkvalitén är superdålig, men mina vanliga kamer funkar ej som jag villa. (Kan vara handhavandefel)

7 kommentarer:

P-D Pan sa...

Ja men titta! Lambidasspapper har flyttat in i vår laggård! :D

Kerstin sa...

Nu har jag hittat dig.......

Kerstin sa...

Grymt snygga smycken, blir lätt avundsjuk att inte jag kan göra några.....

Kerstin sa...

Hej!
Nu är jag här igen. Tycker du om att läsa deckare ? I så fall kommer här två bra Skumtimmen eller Nattfåk av Johan Theorin båda utspelar sig på Gotland.Finns som pccket på adlibris.com till ett superpris
Har just läst den sista och tycker att dem är jätte bra.
Kerstin

agata sa...

Å, vilken fin sjal Förstår att du sticka flera. Ringarna var inte heller illa! Jättefina!

Rosenvante sa...

Tack för tipset. Hade ingen aning om att affären fanns innan jag hittade den på nätet och ännu mindre att de körde stickcafé där. Ska försöka ha koll till hösten och hoppas att tiderna passar mig.
Kul att hitta någon annan från Gotland som bloggar. Jättefina sjalar du gjort. Kommer tillbaka och kollar.

Rosenvante sa...

Tack igen. Spinneriet har jag besökt och deras garn har jag även köpt vid Ringmurens hemslöjd. (på södertorg du vet) Men ska komma ihåg att det finns en till butik med garn nästa gång jag åker till Hemse. Det finns en som säljer i Rone också, tror det är egenspunnet och färgat hon säljer. Var där för några år sedan och tittade, jättefint ställe.