söndag 31 januari 2010

Första i IntSweMoDo2010.

Första färdiga i IntSweMoDo2010, en grupp på Ravelry.
Minimalist Cardigan stickad i Malabrigo Worsted. Jag gjorde den med långa ärmar (för långa) så jag repade upp ett par varv. Stickad på mina KnitPro nr 4mm. Superskönt garn!!
Är nu på gång med mina Harika socks o de är jätteroliga att göra o fina blir de också.

Var i Stockholm i fredags på ett möte o hann slinka in vid Marias garn o ladda lite garn, hm egentligen behöver jag inte mer men kunde inte motstå. Lite BC Garn Lucca Fino mm.

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Men du tävlade ju i garn och tyg samling ju. Så då är det bra att passa på att köpa. Sen är det kul när man kan få komma in i garnaffärer på andra sidan.
Utbudet är ju så mycket större än här, fast du har ju ganska nära till Hemse också.

Ingmarie We sa...

Sökte på 'Minimalist Cardigan' och hamnade här på din blogg. Vad snygg din Minimalist Cardigan blev! Har köpt mönstret från Interweave Knit och skall börja att översätta det då jag inte är så "stickvan"! Är Malabrigo Worsted ett bra garn att sticka den i? Hur mycket garn gick det åt. Några problem med stickningen? Har kanten tendens att rulla sig och hur stickar man för att undvika detta? Många frågor! Tacksam om du har tid att svara!

Ingmarie We sa...

Stort tack för hjälpen Anita och ditt svar på min blog! Hittade Malabrigo på Garnkorgen så jag är verkligen glad att du tycker att det är ett bra garn. Fina färger. Skall göra ett stickprov

Kerstin sa...

Supersnygg Cardigan.Du gör otroligt snygga saker.Kollade på sockmönstret..... Snyggt....// Kram Kerstin