onsdag 9 juni 2010

Sjal o sen blir det tyst på bloggen!

Mönster från Knitty, stickad i garn inhandlat i Narva, Estland förra året. Jag har stickat med st 3,5. Mönstret är väldigt snabbstickat men jag har nog använt för tunnt garn. Den blev liten!
Tråkiga saker har hänt, vi var tvungna att ta bort den älskade hunden. Det är så tomt o tyst här hemma.

Nu har jag andra saker att tänka på, därav bloggtorka, åker till Estland på måndag för vidare transport till St Petersburg. Ska tillsammans med svärdottern hälsa på hennes föräldrar under 2 veckor o sedan stannar vi nog en vecka i Narva. Jag måste får bada vid den fantastiska stranden utanför Narva, 1 mil lång!

Há en bra sommar alla!

5 kommentarer:

miastick sa...

Å vilken vacker sjal! Snart ska jag dra igång med min. Ha en härlig semester! Ser fram emot att läsa din blogg igen :) Visa gärna bilder från den där stranden, låter fantastisk.

Emmas dagar sa...

Jättefin sjal!
Ha en bra resa :-)

Kerstin sa...

Det gör mig ont att höra om din hund.Lider mig dig, kommer ihåg hur det var när vår lämnade oss. Så en stor kram och hoppas att din semester kan skingra tankarna//Kerstin
Som alltid fixar du till snygga plagg när du stickar

myzpyz sa...

hej vän!
va ledsamt att ni måst ta bort vovvan :( det är bara så jobbigt att ta såna beslut men nödvändigt tyvärr. hoppas att du får en härlig semester o att du visar bilder! sköt om dig,
kraMyz

rosmariin sa...

Vilken vacker sjal! Kom till din blogg via en estnisk blogg och ska forska här lite nu. Ska ge några tips till din resa: ´besök Pärnu stad och strand i Estland och många garnaffärer som finns där. Om du vill få mera tips, skriv till mig - jag kommer från Estland Estland är en riktig handikraftsland.