måndag 20 september 2010

Hemlis 7/Svar på frågorna

1. Vilken sorts garn tycker du mest om? (Ull, akryl, bomull osv.) Är det något material du absolut inte tycker om? Ull är favoriten, lite blandat om det är sockgarn. Har blivit lite "garnsnobb".

2. Vilka är dina favoritfärger? Rött, orange, cerise.

3. Är det någon färg du absolut inte tycker om? Brun, beige o naturfärgat.

4. Vilken sorts stickor tycker du bäst om/använder du helst? (Trä, metall, plast? Rundstickor, raka, strumpstickor?) Trä, använder mina set med KnitPro och till sjalar Addi lace.

5. Hur länge har du stickat? Anser du dig vara nybörjare, avancerad eller mittemellan? Har stickat från och till länge, lutar mest åt avancerat. Har lite dåligt självförtroende just nu då jag fått repa upp min Still light tunic. Gjort provlappar o allt stämde men den blev stooor!

6. Dricker du kaffe? Te? Kaffe i alla lägen!!

7. Är du allergisk mot något? Nej

8. Vilken slags musik tycker du om? Det mesta åt rockiga/poppiga hållet.

9. Favoritgodis? Marsipan med choklad. Marabous marzipan är god, men torkade jordgubbar, russin o nötter är det som mest hamnar i korgen i affären.

10. Håller du på med någon annan "skapande hobby", förutom stickning? (Spinna, scrapbooking, virkning osv.) Jag kan virka sisådär, spinna vill jag men det är roligare att sticka, testat silversmide, öppen för förslag, dock ej pärlor.

11. Vad tycker du är roligast att sticka? Mössor? Sjalar? Tröjor? osv... Sjalar, sockor o koftor är nog roligast, men vantar är också kul. alltså det mesta.

12. Prenumererar du på någon sticktidning? Ja, Interweave Knits och jag har köpt Designer Knitting o Knitscene just nu.

13. Har du något drömprojekt på önskelistan? Strumpor som går över knäna men jag har mycket i kö på Ravelry. Så mycket att jag inte kommer att kunna göra det på flera år! Det finns så mycket fint o roligt.

14. Använder du pulsvärmare/handledsvärmare? I så fall, vad är ditt handledsmått? Ja, på jobbet där det kan vara lite kallt, omkrets 16 cm

15. Tycker du om att sticka pulsvärmare? Ja

16. Stickar du sockor? Ja!

17. Vad har du för fotstorlek? (T.ex. längd, omkrets på tjockaste stället.) Strl 39, 25,5 cm på tjockaste stället, men det varierar.

18. När fyller du år? 5 mars

19. Stickar du med pärlor? Nej

20. Vilken slags böcker (ej stickning) läser du helst? (Deckare? Fakta? Romaner?) Deckare

Inga kommentarer: