söndag 12 februari 2012

Producerat

Många vantar har det blivit, som presenter och på beställning, men nu är jag färdig med de här vantarna för ett tag framåt.....

Fortsätter nu med min tunika och det går framåt, kommer passa bra till mina sjalar.
För övrigt är jag igång med Fysrehab för att stärka upp kroppen efter alla skov, kul och nyttigt, det känns. Så snart är det jobb igen, det ska bli så roligt! Tack och lov för ett roligt jobb!
När man varit hemma ett tag så får man ta sig en funderare livet och annat!

Jag är en typisk samlare som inte tänker efter före och det ska det bli ändring på!
Kommer nog att göra mig av med en del garn och böcker jag samlat på mig genom åren, det är sånt jag inte kommer hinna sticka upp eller böcker jag inte kommer att använda!

Vad tycker Ni, sälja på tradera eller här på bloggen?!

Apropå Thailand så var jag i Aonang på Krabi och dit har jag längtat tillbaka nu när vi haft så kyla, men man kan inte få allt!

5 kommentarer:

Myggan sa...

Fina vantar! Och varma ser det som. Den där tunikan med fickorna är man allt lite sugen på.
/Anna

Kerstin sa...

Hmmm, vilka underbara vantar. Tycker att du skall börja med att lägga ut dina prylar på bloggen( kan säkert hitta lite som jag absolut behöver)// Kram Kerstin

Rosenvante sa...

Underbara vantar.
Är man självisk säger man ju lägg ut på bloggen, men ska du sälja och få lite pengar kanske du ska sälja på tradera. Men då kan du väl varna oss lite så vi kan buda där också. :)

Ullhärvan sa...

Underbara vantar, och dubbla kan verkligen behövas i kylan som har varit.

Krajamaria sa...

Så fina vantar! Tack för att du lämnade en kommentar hos mig så jag fick möjligheten att se dessa fina vantar. Gillar den diskreta utsidan med den knalliga insidan! :)